de heren van Montfort       -       Restaurant Antoine     

MEET    -    DINE    -    WINE

Markt 2A-2B, 6065 AW  MONTFORT - tel. 0475 - 203 978 

 

 

De Heren van Montfort, Markt 2b, Montfort

 

De Heren van Montfort verwelkomen u aan de Markt in het Limburgse Montfort. Of u nu zakelijk of privé op zoek bent naar een goed restaurant, een kookworkshop of vergaderlocatie: wij doen er alles aan om het u naar de zin te maken.

De ligging is uitstekend: goed bereikbaar vanaf de snelwegen A2 en A73 en vanaf de Rijksweg Roermond-Echt. Gratis parkeren op de Markt, bijna voor de deur.

Wij heten u van harte welkom in ons gezellige restaurant, op ons terras of in onze kookstudio. Onze koks zetten de meest uitgelezen gerechten voor u op tafel in Restaurant Antoine. Kwaliteitsgerechten om van te genieten: vlees, vis, eend, à la carte of neem een verrassingsmenu van 3 of tot 6 gangen. De kaart wordt regelmatig aangepast en wisselt met de seizoenen.

MEET: Vergaderen of borrelen

DINE:  Restaurant, kookstudio

WINE: Uitgebreide wijnkaart, wijnwinkel

Lock-down

Door toedoen van de Corona-beperkingen, zijn wij momenteel gesloten. In januari gaan we bekijken wanneer we weer open kunnen. Restaurant-reserveringen en kookworkshops zijn op dit moment niet mogelijk. Wel kan er op afspraak wijn en bier worden afgehaald.

Restaurant Antoine

Het gezellige restaurant van de Heren van Montfort  heet Restaurant Antoine  en biedt een kaart met een Frans-Italiaanse inslag met culinaire menu's van 3 tot 6 gangen. De wijnkaart bevat meer dan 50 vooral Europese kwaliteitswijnen, maar ook passende wijnarrangementen. Nagenoeg alle wijnen zijn ook per glas te bestellen. Restaurant Antoine  biedt 46 zitplaatsen en in de zomer een ruim beschut terras op de binnenplaats.

Koken bij de heren

In de oude industriële werkplaats, achter het restaurant, is onze kookstudio gevestigd. Onder leiding van diverse koks kunt u kookworkshops doen op verschillende niveaus: variërend van een workshop voor beginners (Workshop Basis) tot koken op sterrenniveau of thema-workshops. Nadat u onder begeleiding één van de gangen heeft voorbereid, geniet u van een 3-gangen menu. De kookstudio biedt plaats aan maximaal 40 deelnemers, die ook over een eigen terras kunnen beschikken. Op de woensdagen en donderdagen organiseren we kookworkshops basis voor beginnende thuiskoks. Daarnaast zijn er regelmatig thema-kookworkshops.

De Kookworkshops Basis kosten € 40,- . De Thema-kookworkshops € 50,- . Deze prijzen zijn inclusief een welkomstdrankje, tafelwater en een kopje koffie of thee na het diner. De workshops duren van 18:30 uur tot ca. 22:30 uur. Als u meer wil weten stuur dan een berichtje.

De wijnen van de heren

Bij de kookstudio vindt u ook de wijnproeverij en een winkeltje met wijn, speciaalbier en delicatessen. De proeverijen kunnen met vergaderarrangementen of met kookworkshops worden gecombineerd. Wij maken graag een voorstel op maat voor u.

Daarnaast organiseren de Heren van Montfort in samenwerking met het Wijndepot  wijncursussen. De introductiecursus SDEN1 en de vervolgcursussen SDEN2 en SDEN 3 worden bij de Heren verzorgd door het Wijndepot. Gedurende een aantal leerzame avonden wordt u bekend gemaakt met wijn. Daarnaast wordt in elke cursus een wijn & spijs avond georganiseerd, waarbij u de juiste wijn bij het gerecht selecteert. Voor meer informatie kunt u terecht bij het Wijndepot.

Op diverse zaterdagen organiseren wij een wijnproeverij. Tussen 15:00 uur en 17:00 uur wordt tekst en uitleg gegeven over wijnen en proeft u een aantal witte en rode wijnen. De prijs van de wijnproeverij bedraagt  € 20,- per persoon.

Vergaderen bij de heren

De Heren van Montfort biedt de zakelijke gast ook vergaderfaciliteiten, flexplekken en workshops (culinair, creatief en cultureel). Vergaderzaaltjes van 6 tot 24 personen, een bibliotheek voor een 1-op-1 gesprek en een office-center om snel wat te scannen, te kopiëren, te printen of te mailen. Wij verzorgen ook graag uw lunch of diner voor de groep. Dit kan in de vergaderzaal, op de werkplek, in het restaurant of op het terras.

De agenda van de heren

Geopend van vrijdag t/m zondag vanaf 17.00 uur voor diner

  • Van 1 januari t/m 10 januari 2021 gesloten 
  • Met Carnaval 10  t/m 17 februari 2021 zij wij gesloten

Reserveren via het reserveringsformulier, bel 0475 - 203 978 of mail met info@deherenvanmontfort.nl