de heren van Montfort      -      restaurant Antoine     

MEET    -    DINE    -    WINE

Markt 2A-2B, 6065 AW  MONTFORT - tel. 0475 - 203 978 

 

 

De Heren van Montfort, Markt 2b, Montfort

 

De Heren van Montfort verwelkomen u aan de Markt in Montfort. Of u nu zakelijk of privé op zoek bent naar een goed restaurant, een kookworkshop of vergader-locatie: wij doen er alles aan om het u naar de zin te maken

De ligging is uitstekend:  goed bereikbaar vanaf de snelwegen A2 en A73 en vanaf de rijksweg Roermond-Echt. Gratis parkeren op de Markt.

Wij heten U welkom in ons luxe restaurant, gelegen aan de Markt in het centrum van het Limburgse Montfort.

Onze chef-kok zet samen met zijn team de meest uitgelezen gerechten op tafel in Restaurant Antoine. Kwaliteitsgerechten om van te genieten. De kaart biedt u zowel verrassingsmenu's als à la carte gerechten. Viermaal per jaar wordt de kaart gewisseld en voegen we seizoensgerechten toe.               

Restaurant Antoine

Het gezellige restaurant van de Heren van Montfort heet Restaurant Antoine en biedt een kaart met een Frans-Italiaanse inslag met culinaire menu's van 3 tot 5 gangen. De wijnkaart bevat meer dan 50, vooral Europese, kwaliteitswijnen, maar ook passende wijnarrangementen. Nagenoeg alle wijnen zijn ook per glas te bestellen. Restaurant Antoine  biedt 46 zitplaatsen. Daarnaast is er in de zomer een beschut terras op de binnenplaats (van mei t/m september).

Koken met de heren

In de oude industriële werkplaats, achter het restaurant, is onze kookstudio gevestigd. Onder leiding van diverse koks kunt u kookworkshops doen op verschillende niveaus: variërend van een workshop voor beginners (Workshop Basis) tot koken op sterrenniveau of thema-workshops. Nadat u onder begeleiding één van de gangen heeft voorbereid, geniet u van een 3-gangen menu. De kookstudio biedt plaats aan maximaal 40 deelnemers, die ook over een eigen terras kunnen beschikken. Op de woensdagen en donderdagen organiseren we kookworkshops basis voor beginnende thuiskoks. Daarnaast zijn er elke maand andere thema-kookworkshops.

De Kookworkshops Basis kosten € 40,- . De Thema-kookworkshops € 50,- . Deze prijzen zijn inclusief een welkomstdrankje, tafelwater en een kopje koffie of thee na het diner. De workshops duren van 18:30 uur tot ca. 22:30 uur. Als u meer wil weten stuur dan een berichtje of download de folder met aanmeldingsformulier

De wijnen van de heren

Bij de kookstudio vindt u ook de wijnproeverij en een winkeltje met wijn, speciaalbier en delicatessen. De proeverijen kunnen met vergaderarrangementen of met kookworkshops worden gecombineerd. Wij maken graag een voorstel op maat voor u.

Daarnaast organiseren de Heren van Montfort in samenwerking met het Wijndepot wijncursussen. De introductiecursus SDEN1 en de vervolgcursussen SDEN2 en SDEN 3 worden bij de Heren verzorgd door het Wijndepot. Zie hieronder voor de data. Voor meer informatie kunt u terecht bij het Wijndepot.

Vergaderen bij de heren

De Heren van Montfort biedt de zakelijke gast ook vergaderfaciliteiten, flexplekken en workshops (culinair, creatief en cultureel). Vergaderzaaltjes van 6 tot 24 personen, een bibliotheek voor een 1-op-1 gesprek en een office-center om snel wat te scannen, te kopiëren, te printen of te mailen. Wij verzorgen ook graag uw lunch of diner voor de groep. Dit kan in de vergaderzaal, op de werkplek, in het restaurant of op het terras.

De agenda van de heren

  • Geopend van woensdag t/m zondag vanaf 17.00 uur voor diner
  • 1 t/m 8 januari zijn we gesloten
  • We starten het jaar op 9 januari met onze nieuwe kaart
  • 17, 24, 31 januari wijncursus SDEN-1
  • 7, 14, 21 februari, 14, 21 maart wijncursus SDEN-2
  • Met de Carnaval (27 februari t/m 5 maart) zijn we gesloten
  • 4, 11, 18 april, 2, 9, 16, 23 mei, 6 juni wijncursus SDEN-3

 

  • Reserveren gewenst! Klik op het reserveringsformulier , bel 0475 - 203 978 of mail met info@deherenvanmontfort.nl